Helia-D Professional Kozmetikus AKCIÓ 05.03-05.09-ig!

posted in: Uncategorized | 0
10-30% KEDVEZMÉNY
MÁJUS 3-9. KÖZÖTT!


Eheti kozmetikus akciónk keretein belül az alábbi terméket kedvezményes áron tudod megvásárolni:

MEZO KOMPLEX ÉS MEZOPEN GÉPEK
10% KEDVEZMÉNNYEL:

    -10%    
MEZO KOMPLEX KÉSZÜLÉK
*Mezo Komplex készülékünk kizárólag Mintaboltunkban vásárolható meg!

-10%    
MEZOPEN KÉSZÜLÉK

Megnézem az akciós készülékeket

PÁNDI MEGGYES SOROZAT TERMÉKEI
20-30% KEDVEZMÉNNYEL:

Ez a sorozat egy igazi magyar különlegesség! Meggy és Tengeri Kollagén tartalmának köszönhetően minden bőrszépítő tulajdonságot magában hordoz.
A meggy magas savtartalma miatt kiváló a szeborreás bőrök kezelésére. Szénhidrát tartalma által nagyon jó hidratáló, ránctalanító hatású, alkalmas a dehidratált bőrök kezelésére. Igazi vitamin bomba A-, B-, C-, E- és P-vitamin tartalmának köszönhetően növeli a bőr vitalitását. A Tengeri Kollagén olyan fehérjékben és poliszacharidokban gazdag, mint amilyenek a kötőszövetben természetesen is megtalálhatóak. Hatékonyan javítja a bőr rugalmasságát, feszességét, ezáltal megőrzi fiatalságát. A Matrixyl 3000 peptid késlelteti az első ráncok kialakulását, erős preventív hatást fejt ki.

Megnézem

A Szatmári Szilva Sorozatot Nunatak® Őssejttel kifejezetten a bőr ápolására, hidratálására és feszesítésére fejlesztettük ki – érzékeny bőrűek is használhatják. Hatóanyagainak köszönhetően látványosan rugalmassá, feszessé teszi a bőrt.

Szatmári Szilvának legfőképpen P-Vitamin tartalma jelentős, szénhidrátot, gyümölcssavakat, ásványi anyagokat, Na-t, K-t, Ca-t , C-Vitamint tartalmaz, ezért elsősorban a gyulladásra hajlamos érzékeny bőr kezelésére és táplálására alkalmas. PhytoCellTec™Nunatak® a Saponaria pumila (Törpe szappanfű) virágból kinyert őssejt, amely különleges alkalmazkodóképességének köszönhetően túlélte a Jégkorszakot. A mai napig jéggel övezett hegyeken (nunatak) elterjedt, folyamatosan alacsony hőmérsékletnek és magas UV sugárzásnak van kitéve, ezért olyan önvédelmi mechanizmust fejlesztett ki, melynek segítségével védekezni tud ezen környezeti ártalmakkal szemben. A Saponaria pumila túléléshez szükséges tulajdonságait a PhytoCellTec TM technológiával kivont Nunatak® őssejttel az emberi bőrbe is át lehet vinni.
A Nunatak® Őssejt és a Szatmári Szilva hatására javul a bőrszerkezet, fokozódik a sejtek aktivitása, csökken a ráncok mélysége. A sorozatot mindenkinek -érzékeny bőrűeknek is- ajánljuk akinek a bőre igazi megújulásra vágyik.

Megnézem

MEGNÉZEM AZ AKCIÓS TERMÉKEKET