Októberi kozmetikus akció

posted in: Uncategorized | 0

OKTÓBERI KOZMETIKUS AKCIÓ

OKTÓBER 1-31. KÖZÖTT AZ ALÁBBI SOROZATUNKRA
20%
KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK:

MEZOTERÁPIÁS SOROZAT

Mezoterápiás sorozatunkban olyan peptidet és ránctalanító hatóanyagokat használtunk, amelyek segítségével a tű nélküli mezoterápiás kezelések során látványos sikereket érhetünk el. A választás két olyan hatóanyagra esett, amelyek 2012-ben a legjobb innovatív kozmetikai hatóanyag díjat nyerték el.

Az Adipofill’in™ stimulálja a bőr alatti zsírréteg növekedését, ezáltal csökken a ráncok mélysége. Kísérletek során 40-60 év közötti önkénteseken tesztelték, naponta kétszer, 2 hónapon át. Az eredmény: a ráncok érdessége 27%-kal, mélysége 35%-kal csökkent.

A Progeline™ egy olyan peptid, mely csökkenti a progerin – mint a bőröregedés egyik lehetséges okozójának -termelését. Ezenkívül nemcsak az öregedés jelei ellen harcolunk, hanem az öregedés folyamatát is késleltetjük.

Az Adipofill’in™ és a Progeline™ növényi őssejtek segítségével képesek behatolni a bőr mélyebb rétegeibe és kezdik el az újjáépítést, lassítják a bőr öregedését, elősegítik a bőrsejtek regenerálódását, erősen csökkentik a ráncok mélységét, segítik a kollagéntermelést.

 

 

EXTRA KOZMETIKUS AKCIÓ

OKTÓBER 1-31. KÖZÖTT MINTABOLTUNBAN ÉS KERESKEDÉSÜNKBEN

Kozmetikai gépek vásárlása esetén ajándék termékeket adunk:

  • Minden Hidroabráziós Gép vásárlása esetén ajándék C-Vitaminos Ampulla
  • Minden Mezopen és Mezo Mono Gép vásárlása esetén ajándék Mezo Ampulla
  • Minden Mezo Komplex Gép vásárlása esetén ajándék Mezo Ampulla + Mezo Koncentrátum

 

MEGNÉZEM AZ AKCIÓT